Black Friday 2015
Cel mai asteptat eveniment al anului, Black Friday a inceput! In perioada 27.11. 2015 – 01.12. poti comanda produsele preferate la preturi speciale. ATENTIE ! Oferta este valabila exclusiv pentru comenzile plasate ONLINE. Livrare imediata ! Livrarile se fac incepand cu 2 decembrie. Va garantam pretul BLACK FRIDAY si pentru comenzile care depasesc stocul nostru curent.

Daca va doriti un produs, dar aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa rezervati produsul pe email si va vom contacta pentru detalii incepand cu 2 decembrie. Formular de contact

Masini
de cusut

Masini de cusut si quiliting de la Brother si Bernina, cu pretul incepand de la 549 lei. Tot pe site-ul nostru gasiti si accesorii pentru masini de cusut.

Masini de
brodat

Masini de brodat, masini combinate de cusut si brodat de la Brother si Bernina, software de broderie si accesorii pentru masini de brodat - cu preturi incepand de la 2299.

Masini de surfilat si acoperire

Masini de surfilat cu 1-2 ace/ 3-4 fire, masini de acoperire, masini combinate de surfilat si de acoperire de la Brother si Bernina, cu preturi incepand de la 1199 lei.

Masini auxiliare pentru confectii

Masini de bobinat, masini de taiat, masini de impaslit si masini de executat bias marca Simplicity.

Manechine reglabile pentru croitorie

Manechine reglabile pentru copii, femei (minione, small, medium, full-figure) si manechine pentru barbati - marca ADJUSTOFORM.