A doua ediție a celui mai mare eveniment dedicat oamenilor creativi vine cu o mulțime de lucruri noi și interesante: A doua ediție a celui mai mare eveniment dedicat oamenilor creativi vine cu o mulțime de lucruri noi și interesante: ateliere GRATUITE de croitorie, broderie, tipare de croitorie, drapaj, stilism și consiliere vestimentară, patchwork, quilting, home&deco, dar si alte workshopuri.

Am dat startul la înscrieri! De astăzi poţi completa formularul pentru a participa la unul dintre cele 27 (!!!) de ateliere gratuite care vor avea loc în cadrul #Creativo.#Vino şi tu la cel mai mare eveniment dedicat persoanelor creative! Înscrierile se fac AICI. 

Masini
de cusut

Masini de cusut si quiliting de la Brother si Bernina, cu pretul incepand de la 549 lei. Tot pe site-ul nostru gasiti si accesorii pentru masini de cusut.

Masini de
brodat

Masini de brodat, masini combinate de cusut si brodat de la Brother si Bernina, software de broderie si accesorii pentru masini de brodat - cu preturi incepand de la 2299.

Masini de surfilat si acoperire

Masini de surfilat cu 1-2 ace/ 3-4 fire, masini de acoperire, masini combinate de surfilat si de acoperire de la Brother si Bernina, cu preturi incepand de la 1199 lei.

Masini auxiliare pentru confectii

Masini de bobinat, masini de taiat, masini de impaslit si masini de executat bias marca Simplicity.

Manechine reglabile pentru croitorie

Manechine reglabile pentru copii, femei (minione, small, medium, full-figure) si manechine pentru barbati - marca ADJUSTOFORM.

ROREC