Produsul a fost adaugat cu succes în cosul dvs. de cumparaturi.
5

Accesorii

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 10 din 81 in total

 1. Pachet insertie alba Polibond Madeira

  Insertie alba din poliester pentru broderii, latime 1.60 m, recomandata pentru broderie pe tricouri polo Dupa ce materialul a fost brodat insertia se decupeaza cu foarfeca in jurul broderiei si ramane pe spatele materialului pentru a impiedica deformarea broderiei in timp.
  35,00 Lei
 2. Folie de contact prin călcare pentru aplice textile ScanNCut

  De utilizat pentru tăierea materialelor textile cu maşina de tăiat Brother. Tăiaţi modelele cu uşurinţă, întărind materialul. Folia dublu adezivă este adecvată pentru aplice. 36" x 18,5" (920 mm x 470 mm) / 1 buc. inclusă. Stabilizatorul permanent prin calcare este conceput pentru a se aplica pe spatele materialului. Utilizați stabilizatorul cu suportul standard de tăiere (nu este inclus). Pentru proiectele de patchwork, folositi suportul cu aderenta crescuta a adezivului (nu este inclus). Nu este conceput pentru utilizarea pe materiale texturate, care nu pot fi călcate.
  45,00 Lei
 3. Lamă de tăiere standard se utilizeaza impreuna cu suport CAHLP1 CM SDX

  Lamă de tăiere pentru o gamă largă de materiale textile şi hârtie (cu grosimea de 0,1 - 0,8 mm, funcţie de material). De utilizat cu suportul pentru lama de tăiere standard CAHLP1 pentru modele CM . La modele SDX doar cu reglarea manuala de taiere. 

  45,00 Lei
 4. Set de doua carioci care se pot şterge

  De utilizat la materiale textile. Cerneala din carioca albastră poate fi ştearsă cu apă, iar cea din carioca violet dispare singură în 2 - 14 zile de la aplicare. De utilizat cu suportul pentru cariocă de la maşina de tăiat Brother.
  49,00 Lei
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 10 din 81 in total