Produsul a fost adaugat cu succes în cosul dvs. de cumparaturi.
5

Masini combinate de surfilat si acoperire

Seteaza descrescator

   

3 Articol(e)

 1. Masina De Surfilat si Acoperire Bernette B48 FUNLOCK

  Masina de surfilat si Acoperire Bernette B48 este modelul de top din seria FUNLOCK.  Modelul opereaza 24 tipuri de cusaturi cum sunt Cusatura overlock, Cusatura overlock ingusta tiv/rulat (surje), Cusatura de tiv ascunsa, Cusatura pe tricot, Cusatura pe material elastic, Cusatura dreapta, Cusatura acoperire impletita, Cusatura acoperire larga, Cusatura lant; B48 opereaza cu 1, 2, 3 ace si 1, 2, 3, 4 sau 5 fire; Vezi detalii tehnice mai jos. Pliant accesorii Bernette.

   

  2.719,00 Lei
 2. MASINA COMBINATA DE SURFILAT SI ACOPERIRE BABY LOCK EVOLUTION (BBL)

  Masina combinata Evolution aduce impreuna tehnologiile inovatoare Baby Lock intr-un pachet complet ce oferta usurinta maxima in utilizare. Astfel puteti beneficia de toate facilitatile sistemului de infilare automat ExtraordinAir, tensionarea automata a firelor ATD si realizarea cusaturilor valurite intr-o combinatie perfecta atat pentru operatiunile de surfilare cat si pentru cele de incheiere. 

  6.277,00 Lei
 3. MASINA COMBINATA DE SURFILAT SI ACOPERIRE BABY LOCK OVATION (BBL)

  Varful de gama al marcii Baby Lock, precum si cea mai avansata masina de surfilat si acoperire casnica imbina toate inovatiile “Made in Japan” intr-un pachet lipsit de compromisuri, ce cuprinde o serie de optimizari inspirate din sectorul de cusut industrial si desigur un spatiu de lucru mai mult decat generos. Cu Baby Lock Ovation nimic nu este imposibil de realizat !  Garantie 3 ani!

  9.342,00 Lei
Seteaza descrescator

   

3 Articol(e)