Produsul a fost adaugat cu succes în cosul dvs. de cumparaturi.
5

Masini de cusut

Seteaza descrescator

   

6 Articol(e)

 1. Masina de Cusut Bernette Sew&Go 1

  Masina De Cusut Bernette Sew&Go 1 cu design premiat este usor de folosit, fiind perfecta pentru incepatori sau pentru cei care doresc sa faca mici retusuri vestimentare sau creatii simple. Masina De Cusut Bernette Sew&Go 1 cu design premiat este usor de folosit, fiind perfecta pentru incepatori sau pentru cei care doresc sa faca mici retusuri vestimentare sau creatii simple.Vezi detalii tehnice mai jos. Pliant accesorii Bernette.

   

  743,00 Lei
 2. Masina de Cusut Mecanica Bernette B33

  Masina De Cusut Mecanica Bernette b33 cu un design elegant in doua culori alb/negru, face parte din noua generatie de masini de cusut de la Bernette.15 functii de coasere, 14 cusaturi utilitare si cusaturi elastice, 1 butoniera, modelul ajunge pana la 860 de impunsaturi pe minut. Vezi detalii tehnice mai jos. Pliant accesorii Bernette.

   

  913,00 Lei
 3. Masina de Cusut Mecanica Bernette B35

  Masina De Cusut Mecanica Bernette B35 robusta si usor de folosit, design in doua culori alb/negru cu blat de lucru lung de 17,5 cm, face parte din noua generatie de masini de cusut de la Bernette. Modelul B35 opereaza 24 functii de coasere, cusaturi utilitare si cusaturi elastice, 8 cusaturi decorative, butoniera realizabila intr-un pas. Vezi mai jos detalii tehnicePliant accesorii Bernette.

   

  1.089,00 Lei
 4. Masina De Cusut Bernette Sew&Go 8

  Masina De Cusut Bernette Sew&Go 8 este modelul de top din aceasta serie cu design premiat, modelul computerizat este usor de folosit, fiind perfecta pentru persoanele creative. Vezi detalii tehnice mai jos. Pliant accesorii Bernette.

   

  1.599,00 Lei
 5. Masina de Cusut Computerizata Bernette B37

  Masina De Cusut computerizata Bernette b37 robusta si usor de folosit cu design in doua culori Alb/Negru face parte din noua generatie de masini de cusut de la Bernette, fiind creata cu un numar de operatii care fac proiectele dumneavoastra mai usor de realizat. Modelul ajunge pana la 750 de impunsaturi pe minut. Bernette b37 opereaza 50 functii de coasere, 26 cusaturi decorative, 19 cusaturi utilitare si cusaturi elastice, 5 modele de butoniera realizabila intr-un pas. Bernette b37 opereaza 50 functii de coasere, 26 cusaturi decorative, 19 cusaturi utilitare si cusaturi elastice, 5 modele de butoniera realizabila intr-un pas. Vezi detalii tehnice mai jos. Pliant accesorii Bernette.

   

   

  1.719,00 Lei
 6. Masina de Cusut Computerizata Bernette B38

  Masina De Cusut computerizata Bernette b38 este modelul de top din seria Bernette. Cu design in doua culori Alb/Negru, fiabila si usor de folosit, Bernette b38 ofera o varietate de functii si cusaturi ce fac proiectele dumneavoastra usor de realizat. Cusaturi disponibile- Modelul opereaza 394 functii de coasere. Vezi detalii tehnice mai jos. Pliant accesorii Bernette.

   

  2.329,00 Lei
Seteaza descrescator

   

6 Articol(e)