Comenzile plasate între 1 - 5 iunie vor fi procesate începând cu data de 6 iunie.

Conditii Comerciale

INFO

Preturile sunt exprimate in LEI si au TVA inclus cum sint prezentate pe site. Eventualele cheltuieli de transport si de ramburs nu sunt incluse in pret si sunt in sarcina cumparatorului. Acestea difera in functie de greutatea si valoarea masinii. 

Pentru comenzile a caror valoare depaseste 150 lei transportul este cu titlu gratuit.

Preturile se pot modifica fara notificare prealabila. Livrarea comenzilor online se face din stoc sau la comanda in circa 7-10 zile lucratoare.


Cum Cumpar

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi apasati pe butonul comanda unde completati campurile necesare pentru facturare si livrare.
Veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre colegii nostri pentru verificarea datelor si stabilirea detaliilor de livrare/plata, sau, dupa caz o intilnire la sediul nostru.


Cum Platesc

Pentru plata masinilor de cusut comandate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • numerar la sediul nostru
  • ramburs numerar sau card la curier
  • prin transfer bancar (inainte de livrare)
  • plata cu card bancar visa, visa electron, mastercard si maestro, integral sau pina la 12 rate lunare

Despre Livrare

Expedierea produselor se face in maximum 24 de ore de la data validarii comenzii, daca produsul este pe stoc. Daca produsul nu este pe stoc acesta va fi livrat in maximum 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Livrarea masinilor de cusut si brodat se poate face astfel:

  • direct la sediul nostru
  • prin curier rapid

Cat costa expedierea

Calculul taxelor de transport va fi specificat in momentul finalizării procedurii de comanda. Pentru comenzi ce depășesc 150 de lei transportul comenzii este gratuit.


Confidentialitatea datelor

Firma nostra duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Datele personale nu vor fi transmise tertilor decat daca este cazul in vederea onorarii comenzii.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail [email protected] De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.


Despre garantia produselor

Garantia produselor este de 36 luni indiferent daca sint achizitionate ca persoana fizica sau ca persoana juridica (firma). Reparatiile in garantie se asigura gratuit la sediul nostru Strada Varful Inalt nr. 75, Sector 1, cod postal 013132, București

Contra cost se asigura si service post garantie.

Informatii privind reparatii masini&service:

Reparatiile (in garantie si in afara garantiei), se fac doar la sediul nostru din Strada Varful Inalt nr. 75, Sector 1, cod postal 013132, București, luni-vineri 09-17:00.

Masinile nu se repara pe loc, durata reparatiei este de circa 7-15 zile, in functie de natura defectului si de numarul de masini din service.

Masina o puteti aduce personal sau o puteti trimite prin curier (Fan Courier sau DPD).

Daca masina este in garantie costul transportului este suportat de Bro Rom. In cazul in care, pentru reparatia masinii trebuie comandate piese de schimb la Brother Germania, durata de livrare a pieselor este de 7-10 zile, perioada care se adauga la timpul in care masina va fi la noi in service.

Asiguram service doar pentru masinile de cusut, brodat si surfilat Brother Bernina Bernette Battistella Baby Lock Gritzner.

Incercam sa reparam masinile in cel mai scurt timp posibil, va multumim anticipat pentru intelegere!


Programul de rate

Oferim posibilitatea de a cumpara in rate, intre 2 si 12 rate utilizand cardul de cumparaturi direct pe website.Puteti utiliza cardurile de cumparaturi de la Banca Transilvania, BRD Finace, Alpha Bank, Credit Europe Bank si GarantiBank.