NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Conditii Comerciale

INFO

Preturile sunt exprimate in LEI si au TVA inclus cum sint prezentate pe site. Eventualele cheltuieli de transport si de ramburs nu sunt incluse in pret si sunt in sarcina cumparatorului. Acestea difera in functie de greutatea si valoarea masinii. 

Pentru comenzile a caror valoare depaseste 150 lei transportul este cu titlu gratuit.

Preturile se pot modifica fara notificare prealabila. Livrarea comenzilor online se face din stoc sau la comanda in circa 7-10 zile lucratoare.


Cum Cumpar

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi apasati pe butonul comanda unde completati campurile necesare pentru facturare si livrare.
Veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre colegii nostri pentru verificarea datelor si stabilirea detaliilor de livrare/plata, sau, dupa caz o intilnire la sediul nostru.


Cum Platesc

Pentru plata masinilor de cusut comandate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • numerar la sediul nostru
  • ramburs numerar sau card la curier
  • prin transfer bancar (inainte de livrare)
  • plata cu card bancar visa, visa electron, mastercard si maestro, integral sau pina la 12 rate lunare

Despre Livrare

Livrare la Easybox - gratuit pentru comenzi peste 150 lei

Expedierea produselor se face in maximum 24 de ore de la data validarii comenzii, daca produsul este pe stoc. Daca produsul nu este pe stoc acesta va fi livrat in maximum 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Livrarea masinilor de cusut si brodat se poate face astfel:

  • direct la sediul nostru
  • prin curier rapid

Cat costa expedierea

Calculul taxelor de transport va fi specificat in momentul finalizării procedurii de comanda. Pentru comenzi ce depășesc 150 de lei transportul comenzii este gratuit.


Confidentialitatea datelor

Firma nostra duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Datele personale nu vor fi transmise tertilor decat daca este cazul in vederea onorarii comenzii.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de BRO ROM INDUSTRIAL MACHINES SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail [email protected] De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.


Despre garantia produselor

Garantia masinilor de cusut casnice Brother, Bernina, Bernette, Baby Lock, Gritzner, Singer este de 36 luni indiferent daca sint achizitionate ca persoana fizica sau ca persoana juridica. Reparatiile in garantie se asigura gratuit la sediul nostru: Strada Varful Inalt nr. 75, Sector 1, cod postal 013132, București, Bro Rom Industrial Machines srl.

Contra cost se asigura si service post garantie.

Informatii privind reparatii masini&service:

Reparatiile (in garantie si in afara garantiei), se fac doar la sediul nostru din Strada Varful Inalt nr. 75, Sector 1, cod postal 013132, București, luni-vineri 09-17:00.

Masinile nu se repara pe loc, durata reparatiei este de circa 5-15 zile, in functie de natura defectului si de numarul de masini din service, de disponibilitatea pieselor de schimb de la producator.

Masina o puteti aduce personal sau o puteti trimite prin curier (Fan Courier, DPD, Sameday). In cazul in care nu mai aveti ambalajul original produsele vor fi ambalate astfel incit sa fie protejate impotriva deteriorarilor mecanice din timpul transportului.

Pentru reparatia masinilor in perioada de garantie nu este necesara prezentarea certiticatului de garantie sau a facturii intrucit verificarea se face la noi in sistem pe baza numarului unic de identificare al masinii, respectiv seria masinii de pe eticheta din spatele masinii.

Excluderi de la garantie: orice modificare adusa produsului pentru remedierea unui defect fara aprobarea vanzatorului, utilizarea excesiva a masinii mai mult decit durata medie de 4-5 ore/zi recomandata de catre producator, defectele fizice produse in urma socurilor mecanice/termice (sparturi, zgarieturi, crapaturi, etc), garantia nu acopera patrunderea de lichide sau corpuri straine in masina.

Nu intra la garantie urmatoarele repere; placa ac, ac, transportor, piciorus presare, suveica, graifer si bobina, cutite, planse SDX/SNC,

Daca masina este in perioada de garantie costul transportului este suportat de Bro Rom Industrial Machines (Fan Courier, DPD, Sameday) iar pentru masini in afara garantiei costul transportului este suportat de client. In cazul in care, pentru reparatia masinii trebuie comandate piese de schimb la producator, durata de livrare a pieselor este de 7-14 zile, perioada care se adauga la timpul in care masina va fi la noi in service.

Asiguram service doar pentru masinile de cusut, brodat si surfilat Brother, Bernina, Bernette, Baby Lock, Gritzner, Singer.

In cazul in care clientul intarzie mai mult de 30 de zile de la ridicarea/preluarea produsului fata de data la care a fost anuntat ca il poate ridica, produsul este considerat ca abandonat si trece automat in proprietatea Bro Rom, fara ca clientul sa mai aiba vreun drept la despagubire sau restituire.

Manopera pentru masinile de cusut mecanice si surfilat - 125 lei/ora

Constatare defect; Demontare carcasa; Curatare mecanisme; Verificat mecanisme; Inlocuit piese deteriorate (graifer, suveica, pinioane); Reglat cursa tija ac-graifar, cursa transport; Ungere mecanisme (ax principal, ax secundar, tija ac, graifar); Gresare cu vaselina; Verificare motor - pedala; Proba masinii de cusut (testare mai multe modele de cusut))

Manopera pentru masinile electronice si de brodat 175 lei/ora

Constatare defect; Demontare carcasa; Curatare mecanisme; Verificat mecanisme; Inlocuit piese deteriorate (graifer, suveica, pinioane); Reglat cursa tija ac-graifar, cursa transport; Ungere mecanisme (ax principal, ax secundar, tija ac, graifar); Gresare cu vaselina; verificare modul de brodat; update de soft; Verificare motor - pedala; Proba masinii de cusut (testare mai multe modele de cusut)

Unitatea minima de tarifare este ½ ora

Procedura service:

Va rugam sa ne scrieti la [email protected] si vav om contacta (cele mai uzuale erori pe care le putem rezolva fara sa mai trimitem masina in service) Va rugam sa ne scrieti natura defectului, uneori pot fi lucruri simple care se pot remedia de catre dvs: traseul atei la infilare, schimbare ac, pozitie suveica, etc.

Va rugam sa trimiteti masina cu cele necesare unei probe, suveica, cablu, pedala, spon, gherghef (la masina de brodat) si sa nu uitati sa igienizati/curatati masina☺. Trimiteti si o mostra de material si ata daca aveti dificultati la coasere/brodare si va vom lasa mostra cusuta/brodata in urma reparatiei/verificarii.

Trimiteti cu curier sau aduceti masina la noi cu descrierea sumara a defectului aparut si datele dvs de contact.

Vom solicita acceptul clientului privind costul estimat al pieselor si al manoperei dupa constatarea defectului.

Masinile vor fi reparate in ordinea sosirii lor in service.

Incercam sa reparam masinile in cel mai scurt timp posibil, va multumim anticipat pentru intelegere!


Programul de rate

Oferim posibilitatea de a cumpara in rate, intre 2 si 12 rate utilizand cardul de cumparaturi direct pe website.Puteti utiliza cardurile de cumparaturi de la Banca Transilvania, BRD Finace, Alpha Bank, Credit Europe Bank si GarantiBank.