NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!

Reparatii&Service Garantie

DESPRE GARANTIA MASINILOR

Garantia masinilor de cusut casnice Brother, Bernina, Bernette, Baby Lock, Gritzner, Singer este de 36 luni indiferent daca sint achizitionate ca persoana fizica sau ca persoana juridica. Reparatiile in garantie se asigura gratuit la sediul nostru: Strada Varful Inalt nr. 75, Sector 1, cod postal 013132, București, Bro Rom Industrial Machines srl.

Contra cost se asigura si service post garantie.

Informatii privind reparatii masini&service:

Reparatiile (in garantie si in afara garantiei), se fac doar la sediul nostru din Strada Varful Inalt nr. 75, Sector 1, cod postal 013132, București, luni-vineri 09-17:00.

Masinile nu se repara pe loc, durata reparatiei este de circa 5-15 zile, in functie de natura defectului si de numarul de masini din service, de disponibilitatea pieselor de schimb de la producator.

Masina o puteti aduce personal sau o puteti trimite prin curier (Fan Courier, DPD, Sameday). In cazul in care nu mai aveti ambalajul original produsele vor fi ambalate astfel incit sa fie protejate impotriva deteriorarilor mecanice din timpul transportului.

Pentru reparatia masinilor in perioada de garantie nu este necesara prezentarea certiticatului de garantie sau a facturii intrucit verificarea se face la noi in sistem pe baza numarului unic de identificare al masinii, respectiv seria masinii de pe eticheta din spatele masinii.

Excluderi de la garantie: orice modificare adusa produsului pentru remedierea unui defect fara aprobarea vanzatorului, utilizarea excesiva a masinii mai mult decit durata medie de 4-5 ore/zi recomandata de catre producator, defectele fizice produse in urma socurilor mecanice/termice (sparturi, zgarieturi, crapaturi, etc), garantia nu acopera patrunderea de lichide sau corpuri straine in masina.

Nu intra la garantie urmatoarele repere; placa ac, ac, transportor, piciorus presare, suveica, graifer si bobina, cutite, planse SDX/SNC,

Daca masina este in perioada de garantie costul transportului este suportat de Bro Rom Industrial Machines (Fan Courier, DPD, Sameday) iar pentru masini in afara garantiei costul transportului este suportat de client. In cazul in care, pentru reparatia masinii trebuie comandate piese de schimb la producator, durata de livrare a pieselor este de 7-14 zile, perioada care se adauga la timpul in care masina va fi la noi in service.

Asiguram service doar pentru masinile de cusut, brodat si surfilat Brother, Bernina, Bernette, Baby Lock, Gritzner, Singer.

In cazul in care clientul intarzie mai mult de 30 de zile de la ridicarea/preluarea produsului fata de data la care a fost anuntat ca il poate ridica, produsul este considerat ca abandonat si trece automat in proprietatea Bro Rom, fara ca clientul sa mai aiba vreun drept la despagubire sau restituire.

Manopera pentru masinile de cusut mecanice si surfilat - 125 lei/ora

Constatare defect; Demontare carcasa; Curatare mecanisme; Verificat mecanisme; Inlocuit piese deteriorate (graifer, suveica, pinioane); Reglat cursa tija ac-graifar, cursa transport; Ungere mecanisme (ax principal, ax secundar, tija ac, graifar); Gresare cu vaselina; Verificare motor - pedala; Proba masinii de cusut (testare mai multe modele de cusut))

Manopera pentru masinile electronice si de brodat 175 lei/ora

Constatare defect; Demontare carcasa; Curatare mecanisme; Verificat mecanisme; Inlocuit piese deteriorate (graifer, suveica, pinioane); Reglat cursa tija ac-graifar, cursa transport; Ungere mecanisme (ax principal, ax secundar, tija ac, graifar); Gresare cu vaselina; verificare modul de brodat; update de soft; Verificare motor - pedala; Proba masinii de cusut (testare mai multe modele de cusut)

Unitatea minima de tarifare este ½ ora

Procedura service:

Va rugam sa ne scrieti la [email protected] si vav om contacta (cele mai uzuale erori pe care le putem rezolva fara sa mai trimitem masina in service) Va rugam sa ne scrieti natura defectului, uneori pot fi lucruri simple care se pot remedia de catre dvs: traseul atei la infilare, schimbare ac, pozitie suveica, etc.

Va rugam sa trimiteti masina cu cele necesare unei probe, suveica, cablu, pedala, spon, gherghef (la masina de brodat) si sa nu uitati sa igienizati/curatati masina☺. Trimiteti si o mostra de material si ata daca aveti dificultati la coasere/brodare si va vom lasa mostra cusuta/brodata in urma reparatiei/verificarii.

Trimiteti cu curier sau aduceti masina la noi cu descrierea sumara a defectului aparut si datele dvs de contact.

Vom solicita acceptul clientului privind costul estimat al pieselor si al manoperei dupa constatarea defectului.

Masinile vor fi reparate in ordinea sosirii lor in service.

Incercam sa reparam masinile in cel mai scurt timp posibil, va multumim anticipat pentru intelegere!